Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΧΑΐΤΟΓΛΟΥ: Η BASKET LEAGUE ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ο πρώην πρόεδρος των «κυανολεύκων» δήλωσε πεπεισμένος πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα.

Πεπεισμένος ότι ο Ηρακλής μπορεί να διεκδικήσει μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Κώστας Χαΐτογλου εκθειάζοντας τον κόσμο του «Γηραιού» για την ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των «κυανολεύκων»:

Για την επιστροφή του Ηρακλή: «Ήταν μια μακρά περίοδο 7-8 ετών που ο Ηρακλής έλειπε από τη μεγάλη κατηγορία και η κατηγορία έχασε από την απουσία του. Η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι απέδειξε ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Ήταν πολύ καλύτερος και δίκαια κέρδισε».

Εάν του θύμισε τις παλιές καλές εποχές η ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο: «Όχι μόνο δικές μου αλλά και άλλες. Έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα και θα γίνει καλύτερη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που την δημιούργησαν».

Τους στόχους του Ηρακλή: «Δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Παναθηναϊκού παρόντος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν προτεραιότητα όπως η ΑΕΚ. Ο Ηρακλής μπορεί να παλέψει για την τέταρτη ή πέμπτη θέση. Τον βλέπω από δεύτερο έως έκτο μιλώντας πολύ αισιόδοξα».

Εάν θα βρίσκεται στο γήπεδο και σε άλλα παιχνίδια: «Προφανώς θα με δείτε. Έχω αγοράσει διαρκείας και θα με βλέπετε συχνά».

Για κάποιο πόστο στην ΚΑΕ: «Δεν σκέφτομαι να εμπλακώ στα διοικητικά του Ηρακλή. Δεν μου έχει ζητηθεί οικονομική ενίσχυση. Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν απασχόλησε ούτε εμένα αλλά ούτε τον κ. Δρακόπουλο»

Τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έκανε ένα τεράστιο λάθος. Από την εποχή Μυτιληναίου και μετά πέσαμε σε ανθρώπους που ήρθαν τυχοδιωκτικά εδώ πέρα. Είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα. Το να ξεκινά κανείς από τη Γ' ερασιτεχνική είναι δύσκολο και πρέπει να κάνει μια πορεία. Εύχομαι να βρεθεί λύση και να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι η πιο αδικημένη ομάδα. Τις αποφάσεις τις παίρνουν στην Αθήνα. Αλλάζονται νόμοι κατά το δοκούν».

Εάν μπορεί να βρεθεί ένας ακόμη Μυτιληναίος: «Δεν νομίζω. Οι Μυτιληναίοι σπανίζουν. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος και να τον βοηθήσει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ