Skip to main content

Χαΐτογλου: Πολλοί κυβέρνησαν τη χώρα, κανένας δεν φρόντισε τον Ηρακλή

«Στο ποδόσφαιρο βλέπω μία μαυρίλα παρά τις κινήσεις που γίνονται. Η πολιτεία έπρεπε να κάνει κινήσεις παλαιότερα», είπε ο πρώην πρόεδρος του «Γηραιού»

Για τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή καθώς και για το θολό τοπίο που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Κώστας Χαΐτογλου.

«Νιώθω περήφανος κάθε φορά που πηγαίνω στο Ιβανώφειο και βλέπω ανθρώπους να θυμούνται το ένδοξο παρελθόν. Είχαμε πολύ μεγάλους παίκτες την τότε εποχή. Τώρα ο κόσμος και το γεμάτο Ιβανώφειο είναι αυτά που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν. Ο κόσμος δεν έχει που αλλού να δει τον Ηρακλή με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλη κατάσταση να ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα, νομίζω η στήριξη θα ήταν η ίδια», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του, ο πρώην πρόεδρος του «Γηραιού».

Για να προσθέσει: «Στο ποδόσφαιρο βλέπω μία μαυρίλα παρά τις κινήσεις που γίνονται. Η πολιτεία έπρεπε να κάνει κινήσεις παλαιότερα και δεν της έκανε. Πρέπει η κυβέρνηση να κάνει κινήσεις. Πολλοί κυβέρνησαν τη χώρα, κανένας δεν φρόντισε τον Ηρακλή. Ο κύριος Καράογλου παλεύει για τον Ηρακλή για να βρεθεί μία λύση και εγώ είμαι στη διάθεση τους να βοηθήσω κάθε κυβερνητική προσπάθεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω βίντεο της τότε εποχής στο ίντερνετ».