Skip to main content

Χάτζι vs Λουτσέσκου: Ας πάει στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τα πιστόλια!

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος είχε κριτικάρει την Εθνική Κ21 της Ρουμανίας και ο «Μαραντόνα των Καρπαθίων» εξαπέλυσε πυρά εναντίον του.

Πυρά κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου εξαπέλυσε ο Γκεόργκι Χάτζι αναφορικά με μία δήλωση του τεχνικού του ΠΑΟΚ για την Εθνική Κ21 της Ρουμανίας και την παρουσία της στο Euro U21 που διεξάγεται αυτή την περίοδο στα γήπεδα της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος είχε κριτικάρει το συγκρότημα του Μιρέλ Ραντόι τονίζοντας ότι δεν έχει παίκτες επιπέδου που θα μπορέσουν να κάνουν καριέρα και ο «Μαραντόνα των Καρπαθίων» μετά την επιτυχία της στράφηκε εναντίον του μιλώντας στη ρουμανική ιστοσελίδα «digi24.ro».

«Δεν ξέρω γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα Νέων της Ρουμανίας. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα, στο πιστόλι του, στον πρόεδρό του τον Ιβάν Σαββίδη που έχει στον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα! Είναι αντιαθλητικά λάθος αυτό που είπε γι’ αυτά τα παιδιά. Ο πατέρας μου έπαιξε μπάλα τις δεκαετίες του ’70 και το ’80. Εγώ είχα μια γενιά που κέρδισε πρωταθλήματα και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις», υποστήριξε ο σπουδαίος βετεράνος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε κι άλλη σπουδαία γενιά που μας οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το καταλάβει ή ίσως δε συμφωνήσει με τις εμφανίσεις που κάνουν τα παιδιά μας. Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα! Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας. Μιλάει για 5-6 ότι θα ξεχωρίσουν αλλά αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό για τη Ρουμανία: την έχουν οδηγήσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 και αυτό είναι μοναδικό. Τον Ραζβάνν Λουτσέσκου τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ότι είναι δίπλα του», ανέφερε στο τέλος των δηλώσεών του, ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στα Βαλκάνια.