Skip to main content

Χατζόγλου (Ηρακλής): Να πρυτανεύσει η λογική,δεν θα ξεχάσουμε την ήττα

«Οι παίκτες είναι πιο στενοχωρημένοι από τον κόσμο της ομάδας, στόχος μας είναι η επιστροφή στη Super League», δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ.

Για την ντροπιαστική ήττα του Ηρακλή από τον Ατρόμητο και την επόμενη ημέρα της ομάδος μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Σάκης Χατζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

Για το αν πρόκειται η ήττα να βυθίσει τον Ηρακλή στην εσωστρέφεια ή θα καταφέρει να προχωρήσει μπροστά: «Είναι πράγματι μια βαριά ήττα που θα τη θυμόμαστε για πάντα. Δεν θα την διαγράψουμε αλλά πρέπει να τη βάλουμε στην άκρη για να την έχουμε ως μάθημα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δε πρέπει να έχουμε ντροπιαστικές ήττες. Η ομάδα πρέπει να μείνει ψηλά και η ήττα να γίνει μάθημα».

Τα μέτρα που καλείται να πάρει ο Ηρακλής για τους υπαίτιους της ήττας: «Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για διάφορες κινήσεις όπως είπε και ο Παύλος Μυροφορίδης. Μας ενδιαφέρει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Η χθεσινή εικόνα είναι μαγική και δεν μπορώ να καταλάβω πως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα βάσει αριθμών. Γενικά η παρουσία μας στο πρώτο μέρος δεν προμήνυε μια τέτοια βαριά ήττα. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, να ηρεμήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Την επόμενη μέρα στην ομάδα: «Οι παίκτες είναι πιο στενοχωρημένοι από τον κόσμο της ομάδας. Υπάρχουν ευθύνες αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προβούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Ο στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στη Super League».

Την προτεραιότητα που θέτει ο Ηρακλής και αν οφείλεται εκεί ήττα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και δεν φαινόταν ότι θα έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Από ένα λάθος μείναμε πίσω στο σκορ και είχαμε παραπάνω κατοχή της μπάλας. Τελείωσε το παιχνίδι και πάλι είχαμε παραπάνω κατοχή από τον Ατρόμητο. Η αγωνιστική απραξία σε αντίθεση με την ετοιμότητα του Ατρόμητου έπαιξε ρόλο στο να του βγουν περισσότερο οι φάσεις».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αμπάρη και τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο Αμπάρης είναι Ηρακλειδέας και ήρθε αφιλοκερδώς να βοηθήσει τον σύλλογο. Το χθεσινό παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχάσουμε. Ντροπιάσαμε τον κόσμο χτες. Αν ο κόσμος είναι διαλλακτικός θα είναι καλύτερο. Ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές του Ηρακλή».

Αναφερόμενος στον Τομ Παπαδόπουλο είπε: «Τα είπαμε στην πρωινή συνάντηση. Χτες προς το τέλος του αγώνα είπε πως δεν έγινε τίποτα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια να ανεβάσουμε την ομάδα. Είδα ότι τα λόγια του βοήθησαν τους παίκτες που πήραν τα πάνω τους».