Παρασκευή 10 Απριλίου 2020
x

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ο παράγοντας της «κυανόλευκης» διοίκησης μίλησε για το τρέχον θέμα του επενδυτή στον «Γηραιό» αλλά και τον Τομ Παπαδόπουλο

Για το θέμα του επενδυτή στον Ηρακλή αλλά και τον Τομ Παπαδόπουλο μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Σάκης Χατζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παράγοντας της «κυανόλευκης» διοίκησης:

Για τους επενδυτές: «Υπάρχουν δυο ενδιαφερόμενοι για τον Ηρακλή αυτή την στιγμή. Εγώ θα μιλήσω για τον Τομ Παπαδόπουλο, γιατί έχω μιλήσει και μαζί του προσωπικά. Μας έχει δώσει το οκ για να πάρει την ομάδα, αλλά επειδή υπάρχει ενδιαφέρον και από τον κύριο Σορούρ περιμένει να δει τις εξελίξεις. Ο ίδιος πάντως, μας είπε ότι μπορεί να καταθέσει τα χρήματα για το μετοχικό κεφάλαιο άμεσα, αλλά και να βάλει όλα τα λεφτά του μπάτζετ για την επόμενη περίοδο. Ο λογαριασμός τραπέζης θα ανοίξει και τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Εμείς θέλουμε να δώσουμε προτεραιότητα σε έναν από τους δυο. Νομίζω ότι κανένας από τους δυο δεν θέλει να υπάρχει συνιδιοκτησία. Γνωρίζουν και οι δυο πλευρές για τα χρέη και όταν ανοίξει ο λογαριασμός, τότε θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες, άρα πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα και οι δυο είναι αξιόπιστοι, απλά ο Τομ Παπαδόπουλος είναι πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα».

Για την προσωπικότητά του: «Ο Τομ Παπαδόπουλος είναι πολύ απλός άνθρωπος. Νομίζω θα τηρήσει όλα όσα λέει. Ήρθε και στην Μίκρα τρεις φορές, του άρεσε το κλίμα και το περιβάλλον του Ηρακλή. Αυτός απλά θέλει να βάλει τα χρήματα χωρίς να επέμβει στην ομάδα, ενώ ο Σακίεβιτς έχει έτοιμο πρότζεκτ και μιλούσαν ακόμη και για κατασκευή γηπέδου στο χώρο της Μίκρας. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε επενδυτή αυτή την εβδομάδα και μάλιστα πολύ δυνατό στον Ηρακλή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ