Skip to main content

Χατζόγλου: Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε τον επενδυτή του Ηρακλή

«Ο Σορούρ περιμένει ένα χαρτί για να καταθέσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, πραγματικό το ενδιαφέρον του Παπαδόπουλου», είπε ο παράγοντας του «Γηραιού»

Για το θέμα του επενδυτή στον Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Σάκης Χατζόγλου υπογραμμίζοντας πως σύντομα θα γίνει γνωστό το ποιος θα αναλάβει να τρέξει την νέα «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το στέλεχος της διοίκησης του «Γηραιού»:

«Τον Σορούρ τον γνωρίζουμε καιρό. Προηγείται σε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι ενδιαφέρεται πραγματικά. Πριν από μια εβδομάδα ήρθε ο Τομ Παπαδόπουλος. Έδειξε ενδιαφέρον. Ο Σορούρ περιμένει ένα χαρτί για να καταθέσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Το ενδιαφέρον του Παπαδόπουλου είναι πραγματικό. Είναι ένας δυνατός επιχειρηματίας. Υποσχέθηκε και θα τα κάνει αυτά που είπε.

Εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτά γιατί τρέχουμε για άλλα θέματα. Είμαστε έτοιμοι από παντού. Τελείωσε χθες. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει τελικά. Θα δούμε στη συνέχεια. Είναι θέμα ωρών, όμως. Μέχρι την Παρασκευή θα ξέρουμε γιατί θα φανεί το ενδιαφέρον και των δύο έμπρακτα. Μακάρι να ήταν και οι δύο μαζί».