Skip to main content

Χατζόγλου: Θα κάνουμε διορθωτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα

«Θα αλλάξουν πολλές καταστάσεις και πολλά πράγματα. Είμαστε Ηρακλής και κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ.

Για τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Σάκης Χατζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για:

Tην διαδικασία που βρίσκεται ο Ηρακλής: «Νομίζω πως κάνουμε διορθωτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει ο Μυροφορίδης και το αν μπορεί να βρεθεί ισορροπία με Θεοδωρίδη: «Δεν υπάρχει καμία σύγκριση του ενός με του άλλου. Ο Μυροφορίδης ηταν συμπαίκτης με τον Παπαδόπουλο. Αυτοί οι δύο θα τρέξουν την ομάδα και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο».

Το γεγονός ότι ο Θεοδωρίδης παίρνει την ευθύνη στο αγωνιστικό τμήμα και αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί: «Ο Ηλίας Θεοδωρίδης έρχεται με τις γνώσεις, την τεχνογνωσία που έχει ώστε να βοηθήσει και να συμπληρώσει τα κενά που ένας άνθρωπος απέξω κάνει διάγνωση σε κάθε ομάδα. Είναι θέμα προπονητή να διαλέξει ποιους παίκτες χρειάζεται και ποιους όχι».

Το μοντέλο Μυροφορίδη που δεν λειτούργησε στον Ηρακλή: «Ο Παύλος Μυροφορίδης έκανε το έργο αλλά ίσως να μη του βγήκε ο σχεδιασμός. Ελπίζουμε πως θα ανακάμψουμε. Είχε όλη την ευθύνη της ομάδας και στο τέλος οι δύο πλευρές επέλεξαν να μη συνεχίσει η συνεργασία. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας μέχρι τώρα, θέλουμε να ενωθούμε και να πάμε μπροστά για τα 110 χρόνια ιστορίας του Ηρακλή».

Τις αλλαγές του Ιανουαρίου: «Θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις αλλά δεν γνωρίζουμε 100%. Είναι δουλειά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που θα κρίνει τι χρειάζεται».

Τον ορισμό της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη στο ματς με τον Αήττητο Σπάτων: «Δεν γνωρίζω την κυρία Τσιοφλίκη. Πιστεύω να είναι ένας διαιτητής τίμιος και καθαρός».

Το αν καλύπτεται η διαφορά με για την άνοδο: «Θαύματα γίνονται πάντα όπως και πέρυσι. Η λογική λέει πως δεν αλλάζουν όλα πατώντας ένα κουμπί αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν είναι και μεγάλο θαύμα να καλύψεις εννιά ή έξι βαθμούς. Θα αλλάξουν πολλές καταστάσεις και πολλά πράγματα. Είμαστε Ηρακλής και κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».