Skip to main content

Χατζόπουλος: Αν δεν έμπαινα τώρα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπήρχε (vid)

Αν δεν έμπαινα τώρα στην ομάδα, μετά και τα περυσινά, το υπογράφω, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπήρχε, τόνισε ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Με εμφατικό τρόπο για τη δραστηριοποίησή του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε σήμερα, σε εκπροσώπους του Τύπου, ο Θανάσης Χατζόπουλος. Το νέο μέλος στο ΔΣ των «ασπρόμαυρων», βασικός οικονομικός «αιμοδότης» της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική σεζόν, μαζί με το νέο σχήμα της διοίκησης, παρουσιάστηκε σε δημοσιογράφους, στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

«Δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο παλιότερα με την ΚΑΕ. Αν δεν έμπαινα τώρα, μετά και τα περυσινά, το υπογράφω, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπήρχε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζόπουλος. Εξήγησε, επιπλέον, πως στόχος του δεν είναι να γίνει ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πως η εταιρεία χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της.

Στο πάνελ για την παρουσίαση ήταν ακόμη ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, το μέλος του Δ.Σ., Βασίλης Τριλυράκης, ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου», Μιχάλης Γιαννακίδης, και ο καινούργιος εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Ηλίας Πετρογιάννης.