Skip to main content

Χαιρετίζουν την αφαίρεση των πασαλακίων στην Ερμού οι επαγγελματίες

Η ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου για την απομάκρυνση των πασαλακίων από την οδό Ερμού.

Χαιρετίζει την απομάκρυνση των πασαλακίων από την οδό Ερμού ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χρήστος Νικολόπουλος.

Με ανάρτησή του στο facebook εκφράζει την ικανοποίησή του για την κίνηση του δήμου και ευχαριστεί τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο κ. Νικολόπουλος για το θέμα αντιπροσωπεία του Συλλόγου είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο και είχε ζητήσει την παρέμβασή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου:

Πριν από 1 μήνα περίπου, αντιπροσωπεία μας του Συλλόγου επαγγελματιών ιστορικού κέντρου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, τον κ. Ζέρβα Κωνσταντίνο και ζήτησε την βοήθεια του, εκθέτοντας μια σειρά επειγόντων ζητημάτων.

Το βασικότερο όλων, ήταν η δυσκολία πρόσβασης κι εξυπηρέτησης των καταναλωτών αλλά και το κλείσιμο πάρα πολλών καταστημάτων, μετά την αυθαίρετη τοποθέτηση, από την προηγούμενη διοίκηση, των ελαστικών πασσάλων στην Ερμού.

Με πλήθος επιχειρημάτων, με βασικότερο την αποφυγή χρήσης μέσων μαζικής μεταφοράς από τους καταναλωτές, λόγω και του φόβου μετάδοσης του Κορονοιού ,που κανένας δεν γνωρίζει πότε και αν θα απαλλαγούμε ,αλλά και την εισαγωγή της αγοράς σε ΜΕΘ, όλο το διάστημα της καραντίνας, ζητήσαμε να αφαιρεθούν τα πασαλάκια, ώστε να ελευθερωθούν οι παραδοσιακές αγορές από την θηλιά που τις πνίγει κυριολεκτικά τα 3 τελευταία χρόνια, για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.

Επισημάναμε σε όλους τους τόνους πως η φροντίδα ανάπτυξης και αναβάθμισης των παραδοσιακών αγορών της πόλης μας είναι ευθύνη του Διοίκησης του Δήμου κι όχι δική μας.

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ο Δήμαρχος, ο κύριος Ζέρβας αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, έκανε ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε ευγνώμονες και αισιόδοξοι για το μέλλον των παραδοσιακών αγορών της πόλης μας.