Skip to main content

Χίλια γλαστράκια για «ευχαριστώ» από το ΤΙΤΑΝ στο Παπαγεωργίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οι εκπρόσωποι του ΤΙΤΑΝ έκαναν δώρο 1.000 φυτά στους εργαζόμενους του Παπαγεωργίου.

Μοιράζοντας 1.000 γλαστράκια με πολύχρωμα λουλούδια και αρωματικά φυτά, οι εκπρόσωποι της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία μετέφεραν τις ευχαριστίες τους στους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Από τις 12 σήμερα το μεσημέρι και για δυο ώρες, το κεντρικό σαλόνι πλημμύρισε φυτά και ευωδιές, χάρη στη συμβολική κίνηση της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΤΙΤΑΝ, να προσφέρουν φυτά σε ένδειξη εκτίμησης προς το προσωπικό του Νοσοκομείου που βρίσκεται στην πρώτηγραμμή στη μάχη ενάντια στην πανδημία της νόσου Covid-19. Παράλληλα, μέσω της πρωτοβουλίας έστειλαν μήνυμα για την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τα «Ανθεστήρια» που πραγματοποιεί το ΤΙΤΑΝ, για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει 40.000 φυτά σε μαθητές και κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ομορφύνει το περιβάλλον και να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό. Φέτος, ο διευθυντής της γνωστής εταιρείας παραγωγής τσιμέντου και δομικών υλικών Κωνσταντίνος Νικολάου, ο προϊστάμενος οικονομικής και διοικητικής υπηρεσίας Ανέστης Σελεγγίδης και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Βαγγέλης Κανάκης, μαζί με εθελοντές εργαζόμενους, διένειμαν φυτά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σε ένα ακόμη νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης.

«Είναι ένα μικρό δώρο ζωής στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ως ένα ευχαριστώ για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή όλων μας», ανέφεραν οι εκπρόσωποι του εργοστασίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι αγκάλιασαν την κίνηση και συμμετείχαν στην ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώθηκε, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτης και ο γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης ευχαρίστησαν θερμά την βιομηχανία ΤΙΤΑΝ για την έμπρακτη στήριξη που δείχνει στο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι εκτός από τη συγκεκριμένη συμβολική χειρονομία, η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά ενός ειδικού μόνιτορ ΜΕΘ που θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες στο Νοσοκομείο, ενισχύοντας την υλικοτεχνική υποδομή του.