Skip to main content

Χιλιάδες σχόλια στο facebook της Σακελλαροπούλου για τον Κουφοντίνα

Εκατοντάδες χρήστες του Facebook αναρτούν μηνύματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στον προσωπικό λογαριασμό της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παρέμβαση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιούν στο προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου εκατοντάδες χρήστες του Facebook.

Σε ανάρτησή της από την επίσκεψή της στα Γιάννενα, για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης, χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς επιθετικό τόνο στα σχόλιά τους, την παρακινούν να παρέμβει και με τον θεσμικό της ρόλο, αλλά και ως νομικός, ώστε να μην έχει η Ελλάδα τον πρώτο νεκρό από απεργία πείνας.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης τα σχόλια των χρηστών του Facebook στον προσωπικό λογαριασμό της Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνούσαν τα 11.000.



«Κυρία Πρόεδρε είναι δυνατόν η Ελλάδα να έχει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες;» ρωτά ένας χρήστης. «Μη γίνετε η πρώτη ΠΤΔ στη θητεία της οποίας πέθανε απεργός πείνας και μάλιστα με ένα δίκαιο αίτημα», την παρακινεί ένας άλλος, ενώ υπάρχουν και χρήστες που επικαλούνται τόσο τη νομική της ιδιότητα όσο και το φύλο της.