Skip to main content

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Έβαλε τα κλάματα μετά την πρωτιά της η Βαλίεβα (vid)

Η Ρωσίδα αθλήτρια χόρεψε υπό τους ήχους του In Memorian και μόλις τελείωσε το πρόγραμμά της ξέσπασε σε κλάματα αλλά το κοινό την αποθέωσε.

Η Καμίλα Βαλίεβα πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο ντόπινγκ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο αλλά επέστρεψε δυναμικά και φυσικά δεν έχει χάσει την υποστήριξη του κοινού.

Η 15χρονη Ρωσίδα που γράφει ιστορία στο Πεκίνο μ' ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο σύντομο του ατομικού,  πήγε στην πρώτη θέση, κάνοντας τριπλό τολούπ και άξελ και βαθμολογήθηκε με 82.16.

Στην αρχή έκανε ένα τριπλό φλιπ και ένα συνδυασμό τριπλού λουτζ και τριπλού τολούπ, αν και δεν τα κατάφερε πολύ καλά στην έξοδο από το τριπλό άξελ.

Χόρεψε υπό τους ήχους του In Memorian και μόλις τελείωσε το πρόγραμμά της ξέσπασε σε κλάματα αλλά το κοινό την αποθέωσε.

Νωρίτερα η νομική ομάδα της Καμίλα Βαλίεβα ισχυρίστηκε, όπως μεταφέρει το protothema, ότι το θετικό αποτέλεσμα στον έλεγχο ντόπινγκ ενδέχεται να προκλήθηκε από ένα ποτήρι νερό που μοιράστηκε με τον παππού της και περιείχε ίχνη από το φάρμακο που έπαιρνε για την καρδιά.

Πάντως η ΔΟΕ επιμένει να μην κάνει απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Βαλίεβα εάν δεν ξεκαθαρίσει η υπόθεση.