Skip to main content

Χιόνια από Χορτιάτη και Ασβεστοχώρι μέχρι Χαλκιδική

Τα χιόνια έφτασαν και στα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης. Χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής Ρετζίκι, Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης και Φίλυρο.

Τα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τα χιόνια, καθώς παρατηρείται αραιή χιονόπτωση στο Ρετζίκι, το Ασβεστοχώρι, τον Χορτιάτη και το Φίλυρο, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει προβλήματα.

Χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Νωρίς το πρωί στην Κοζάνη το θερμόμετρο έδειχνε 2 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Μηδέν βαθμούς είχαν η Φλώρινα και η Καστοριά.

Λίγο πριν από τις 09:00 η θερμοκρασία ήταν στην Κοζάνη -1, στην Καστοριά και τη Φλώρινα 0, 3 βαθμούς έδειχνε το θερμόμετρο, στις Σέρρες, στην Καβάλα, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη. Στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί η θερμοκρασία ήταν στους 6 βαθμούς ενώ ακολούθησε στη συνέχεια καθοδική πορεία λίγο πριν τις 09:00 έπεσε στους 5 βαθμούς κελσίου.

Ακόμη, χιόνι πέφτει από χθες το βράδυ στη Χαλκιδική, ντύνοντας στα λευκά πολλές περιοχές στα βόρεια του νομού.

Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά

Σύμφωνα με τον Δήμο Αριστοτέλη δεν λειτουργούν σήμερα τα σχολεία Αρναίας, Παλαιοχωρίου, Νεοχωρίου, Βαρβάρας, Στανού, Σταγείρων, Μ. Παναγιάς.