Skip to main content

Χειροπέδες σε 45χρονο έμπορο ηρωίνης στην Ευκαρπία (φωτο)

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1.531 γραμμαρίων, ενώ έξω από το σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 143 γραμμάρια

Στη σύλληψη ενός 45χρονου ημεδαπού, μέλους οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν σε οργανωμένη επιχείρηση στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 45χρονο σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 3 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1.531 γραμμαρίων και 2 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών θα διακινούνταν από έτερα μέλη του κυκλώματος στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο πλησίον της οικίας του στην περιοχή της Ευκαρπίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 143 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.