Skip to main content

Χειροπέδες σε δύο εμπόρους κάνναβης σε Σταυρούπολη και κέντρο (φωτο)

Στην μία περίπτωση η αστυνομικοί βρήκαν ένα ολόκληρο εργαστήρι κάνναβης στο κέντρο της πόλης, ενώ στη δεύτερη βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες.

Ορμητήριο εμπορείας κάνναβης είχαν κάνει τα σπίτια τους δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη όπως κατάφεραν να διαπιστώσουν μετά από έρευνες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από το Κιλκίς.

Στην πρώτη  περίπτωση συνελήφθη 29χρονος , διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στο κέντρο, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί με τη μέθοδο της υδροπονίας δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ενός μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν.


Επίσης κατασχέθηκαν συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 234,8 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ο εξοπλισμός της υδροπονικής καλλιέργειας (υφασμάτινη ντουλάπα, λαμπτήρες, χρονοδιακόπτης κ.α.) και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, ως προερχόμενο από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ένας 36χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 521,4 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι κρότου με 17 φυσίγγια.



Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.