Skip to main content

Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους και νέοι έλεγχοι στη Γιαννιτσών

Δύο συλλήψεις για διωκτικά έγγραφα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη - Νέοι έλεγχοι στη Γιαννιτσών για εκδιδόμενα πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο ατόμων για διωκτικά έγγραφα προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

-Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα συνέλαβαν χθες το πρωί 31χρονο ημεδαπό καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για το αδίκημα της κλοπής.
-Χθες το πρωί, επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλγερίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Α΄Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών για απόπειρα σωματικής βλάβης από κοινού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Νέοι έλεγχοι στη Γιαννιτσών για εκδιδόμενα πρόσωπα

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.