Skip to main content

Χειροπέδες σε δύο μέλη συμμορίας με 20 κιλά κάνναβη στη Χαριλάου(φωτο)

Συνελήφθησαν δύο μέλη συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Θεσσαλονίκη - Τι βρέθηκε στα σπίτια των ναρκέμπορων

Στα ίχνη κυκλώματος εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν έπειτα από επισταμένη και πολύμηνη έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, αρχηγικό μέλος της συμμορίας και 35χρονος ομοεθνής συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κατά περίσταση δικογραφία, για συμμορία και για παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 35χρονου στην περιοχή Χαριλάου, την οποία χρησιμοποιούσε σαν χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 19 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών και 503 γραμμαρίων,
- 1 δέμα κοκαΐνης βάρους 71 γραμμαρίων,
- 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
- 59 φυσίγγια και 1 γεμιστήρα.

Επιπλέον, στην οικία του 46χρονου στην περιοχή της Τριανδρίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και μικροποσότητα κάνναβης.

Στην κατοχή των συλληφθέντων εντοπίσθηκαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.