Skip to main content

Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Χαρακτηριστική είναι περίπτωση ενός 31χρονου στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κοκαΐνη συνολικού βάρους 22,4 γραμμαρίων και το ποσό 1.065 ευρώ

Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, προχώρησαν χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κοκαϊνης συνολικού βάρους 22,4 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 1.065 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα μικροδέμα κοκαϊνης 45,5 γραμμαρίων.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες το βράδυ δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 19 ετών (υπήκοοι Μαρόκο και Συρίας, αντίστοιχα), διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 43,2 γραμμαρίων.

Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για ληστεία

Εξάλλου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν χθες το μεσημέρι έναν 53χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για Ληστεία.