Skip to main content

Συνελήφθη 57χρονος που είχε καταδικαστεί για απάτη κατ΄εξακολούθηση

Οι αστυνομικοί της ΓΑΔΘ, προχώρησαν σε συλλήψεις τριών ατόμων με δικαστικές αποφάσεις, κατά το τελευταίο 24ωρο, στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη τριών διωκόμενων ατόμων, προχώρησαν αστυνομικοί της ΓΑΔΘ, το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες το μεσημέρι 57χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 6 μηνών, για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης 48χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ακόμη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών συνέλαβαν χθες το πρωί 46χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 μηνών για εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη οπλοφορία και απλή σωματική βλάβη.