Skip to main content

Χειρουργείται σήμερα στην Πορτογαλία ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Την επέμβαση θα κάνουν από κοινού ο γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας, Ζοζέ Νορόνια, και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας

Η πιο σημαντική μέρα στην πορεία επιστροφής του Αντρέ Βιεϊρίνια στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό και το πρόβλημα στον μηνίσκο του δεξιού γονάτου του είναι η σημερινή.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το Metrosport.gr, έχει προγραμματιστεί η επέμβαση που θα κάνουν από κοινού ο γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας (και προσωπικός γιατρός του Κριστιάνο Ρονάλντο), Ζοζέ Νορόνια και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας που είχε προγραμματίσει χθες να πετάξει για το Πόρτο. Ως γνωστό, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη εδώ και μέρες στην Πορτογαλία και ακολουθεί ένα πρόγραμμα θεραπείας-προετοιμασίας πριν την επέμβαση (είναι απαραίτητο το γόνατο να είναι στεγνό και να έχει απαλλαγεί από φλεγμονές).

Οι ευχές όλων των φίλων του ΠΑΟΚ τον συνοδεύουν ενώ ο Αντρέ είχε στείλει μήνυμα πριν απο το χθεσινό ματς στους συμπαίκτες του για να κερδίσουν τον ΠΑΣ και να σφραγίσουν το αήττητο, κάτι που, τελικώς, έγινε πραγματικότητα.