Skip to main content

Χήτας: Πάρτε θέση για τις πλαστικές σφαίρες στους φίλους του ΠΑΟΚ

O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της «Ελληνικής Λύσης» καυτηρίασε την αδιαφορία της Βουλής απέναντι στην επίθεση που δέχθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Στην επίθεση που δέχτηκαν με πλαστικές σφαίρες οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, στο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα τους για το Europa League στην Μπρατισλάβα, αναφέρθηκε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της «Ελληνικής Λύσης», Κώστας Χήτας.

«Έλληνες φίλαθλοι έφαγαν πλαστικές σφαίρες σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και εσείς δεν κάνατε τίποτα! Είχαμε δυο άτομα που νοσηλεύτηκαν στην Μπρατισλάβα και ένας ακόμα εγχειρήστηκε στη Θεσσαλονίκη για να μη χάσει το μάτι του. Αλλά πως να κάνετε κάτι αφού κανείς σας δεν ήταν στη Βουλή... Ήσασταν διακοπές» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στη Β´ Θεσσαλονίκης.

Για την επίθεση της σλοβάλικης αστυνομίας τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ωστόσο δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση.