Skip to main content

Ωμή παρέμβαση από τα «γαλάζια» ράσα κατήγγειλε ο Χήτας (vid)

Ένα βίντεο με τη «συγκινητική προσπάθεια στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη από μερίδα κληρικών» έδωσε στη δημοσιότητα ο υπ.βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Για απροκάλυπτη και ωμή παρέμβαση των «γαλάζιων» ράσων, όπως τα χαρακτηρίζει, λίγες μέρες πριν τις εκλογές έκανε λόγο μιλώντας σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος με την Ελληνική Λύση στη Β´ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, Κώστας Χήτας.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Χήτας μίλησε για «συγκινητική προσπάθεια στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη από μερίδα κληρικών» για τους οποίους είπε πως «και αυτοί θα πάρουν την απάντησή τους από τον λαό στις 7 του Ιούλη».

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα της τοποθέτησης του Κώστα Χήτα, όπως επίσης και το βίντεο με το οποίο η Ελληνική Λύση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «απαντά στους ρασοφόρους επικριτές της».

• Για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις:

«Έχει ενισχυθεί η διάθεση των πολιτών να στηρίξουν την «Ελληνική Λύση». Έρχομαι σε επαφή καθημερινά με κόσμο στην εκλογική μου περιφέρεια, που είναι γεμάτη ανθρώπους της βιοπάλης, της καθημερινότητας, της αγροτοβιομηχανίας και της κτηνοτροφίας. Γίνομαι αποδέκτης μεγάλης στήριξης και αντίστοιχα μεγάλη είναι και η ευθύνη που νίωθω προκειμένου να εκπροσωπήσω τον κόσμο αυτο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

• Για τον πόλεμο κατά του κόμματος:

«Εμείς δεν ασχολούμαστε με κουτσομπολιά... Ο προεκλογικός μας αγώνας είναι και θα παραμείνει αξιοπρεπής. Εμείς δεν παίζουμε βρώμικα, ούτε αναφερόμαστε σε προσωπικά θέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αδωνη Γεωργιάδη, όπως η Siemens ή τα νανογιλέκα. Δεν μπαίνουμε σε αυτη τη λογική. Έχουμε πολιτικό πρόγραμμα και θέσεις για όλα τα σημαντικά θέματα. Θέλουμε να μας κρίνουν για αυτά (αν μπορούν) και όχι για κουτσομπολιά... Δεν θα γίνουμε σαν και αυτούς... η ηθική προηγείται της πολιτικής».

• Για την Εκκλησία:

«Χθες είχαμε μια απροκάλυπτη και ωμή παρέμβαση απο μερίδα της Εκκλησίας μια βδομάδα πριν τις εκλογές για να στηρίξει τη ΝΔ. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, που βγήκε και μίλησε σημερα στο ΣΚΑΙ ή ο Μητροπολίτης Γαβριήλ που έκανε δήλωση στο Πρώτο Θέμα και έβαλαν κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα τους δείτε να προζάρουν σε φωτογραφίες στο πλευρό στελεχών της ΝΔ».

Το βίντεο της Ελληνικής Λύσης: