Skip to main content

CHL: Αϊντχόφεν ή Βικτόρια Πλζεν στον δρόμο του Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον 2ο προκριματικό σε κλήρωση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου και τα ματς θα γίνουν 23-24 και 30-31 Ιουλίου.

Αντιμέτωποι με την Αϊντχόφεν ή την Βικτόρια Πλζεν θα τεθούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος πως η Τσέλσι κατέκτησε το Europa League καθώς αν το κατακτούσε η Άρσεναλ τότε υποψήφιες πιθανές αντίπαλοι των Περαιωτών θα ήταν οι Βικτόρια Πλζεν, Λασκ Λιντς και Ιστανμπούλ Μπασάκσεχιρ αλλά όχι η ισχυρή ολλανδική ομάδα.

Σημειώνεται πως πλέον Λασκ και Μπασάκσεχιρ προκρίνονται απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο και θα είναι πιθανές αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων» -εφόσον αυτοί προκριθούν- μαζί με τις Κράσνονταρ και Κλαμπ Μπριζ.

Μάλιστα η κατάκτηση του Europa League από τους «μπλε» στέλνει απευθείας τη Λυών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αυτομάτως την αφαιρεί από τις πιθανές αντιπάλους του Ολυμπιακού στον 3ο γύρο.

Σημειώνεται πως το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς θα μάθει τον αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό σε κλήρωση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου και τα ματς θα γίνουν 23-24 και 30-31 Ιουλίου.