Skip to main content

CHL: Στους «8» Παρί - Ατλέτικο, εκτός η κάτοχος Λίβερπουλ (video)

Οι Γάλλοι κέρδισαν την Ντόρτμουντ και πέρασαν στα προημιτελικά όπως και οι Ισπανοί στην παράταση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκος Γιορέντε.

Με δύο αγώνες συνεχίστηκαν σήμερα οι ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League.

Στην Αγγλία, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε σπουδαία νίκη πρόκριση με 2-3 επί της Λίβερπουλ στην παράταση, στο «Anfield» αφήνοντας πρόωρα εκτός συνέχειας την κάτοχο του θεσμού. Οι «ρεντς» βρήκαν δίχτυα με τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (43’) ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ βρήκε σκορ πρόκρισης χάρις σε γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνιο (94’) όμως το αντίστοιχο του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» με σκόρερ τους Μάρκος Γιορέντε (97’, 105’) και Άλβαρο Μοράτα (121’).

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Τέλος στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε με 2-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Parc des Princes» και πέρασε στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σκόρερ για το συγκρότημα του Τόμας Τούχελ ήταν οι Νεϊμάρ (28’) και Χουάν Μπερνάτ (45’) ενώ σημειώνεται πως το αντίστοιχο του Λουσιάν Φαβρ τελείωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εμρέ Τσαν με απευθείας κόκκινη κάρτα (89’).

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης