Skip to main content

Χορηγία προς το Πυροσβεστικό Σώμα Θεσσαλονίκης από το ΕΒΕΘ

Το ΕΒΕΘ ένωσε τις δυνάμεις του με τα άλλα δύο Επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό για τη χορηγία προς την Πυροσβεστική.

Σε χορηγία προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στην πρωτοβουλία αυτή το ΕΒΕΘ ένωσε τις δυνάμεις του με τα άλλα δύο Επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να δοθεί χορηγία προς το Πυροσβεστικό Σώμα, η οποία αξιοποιήθηκε για την αποκατάσταση της υγρομόνωσης του δώματος στο κτήριο Διοίκησης της Πυροσβεστικής.

Η Διοίκηση της Πυροσβεστικής θέλησε να ευχαριστήσει τα τρία Επιμελητήρια και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους των τριών φορέων και του Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ. Ν. Θεσσαλονίκης, Νίκου Αθάνατου.

Από τα τρία Επιμελητήρια παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Σαραντόπουλος και ο γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει γόνιμη συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία διαδραματίζει κρίσιμο και καίριο ρόλο στην εξασφάλιση συνθηκών πρόληψης, ασφάλειας και πυρόσβεσης, εάν απαιτηθεί, σε περιοχές με πυκνή συγκέντρωση επιχειρήσεων, όπως οι Βιομηχανικές Περιοχές, αλλά και εντός του αστικού ιστού.

Ο Διοικητής Διοίκησης Αρχιπύραρχος κ. Αθάνατος Νικόλαος εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση του για την γενναιόδωρη συνεισφορά των τοπικών Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στην συνάντηση διατύπωσαν την επιθυμία να επεκταθεί και να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των Επιμελητηρίων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.