Skip to main content

Χωρίς Ακπόμ - Πρίγιοβιτς στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ (video)

Ο Άγγλος στράικερ μένει εκτός καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης ενώ ο Σέρβος βρίσκεται σε άδεια λόγω των διαπραγματεύσεων με την Άλ Ιτιχάντ.

Την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου εναντίον της Παναχαϊκής στην Πάτρα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Η τελευταία μέρα προπονήσεων ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Στον περιορισμένο χώρο που είχε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας δούλεψε πάνω στην τακτική προπόνηση της μάχης της Πάτρας μέσα από διάφορες ασκήσεις και δίτερμα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Εβγέν Χατσερίδης ξεκίνησε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο και είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός μάχης είναι και ο Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, λόγω ίωσης.

Σημειώνεται πως στην αχαϊκή πρωτεύουσα δεν θα ταξιδέψουν ακόμη για λόγους τακτικής οι Λέο Μάτος, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο Ρέι αλλά και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που βρίσκεται σε άδεια λόγω των διαπραγματεύσεων για τη μετεγγραφή του στην Άλ Ιτιχάντ.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην «ασπρόμαυρη» αποστολή για το αυριανό παιχνίδι είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης και Μπαλογιάννης.