Skip to main content

Και με τη βούλα του Πρωτοδικείου στον δεύτερο γύρο ο Ζέρβας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν προέκυψε κάποια διαφορά από την επανακαταμέτρηση των ψήφων. Εν αναμονή της αντίδρασης Ορφανού

Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά το αίτημα που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» Γιώργος Ορφανός.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν προέκυψε κάποια διαφορά από την επανακαταμέτρηση των ψήφων και ουσιαστικά ισχύει το πρακτικό εκλογής του Πρωτοδικείου με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Πρωτοδικείο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκέντρωσε ποσοστό 14,98% και 18.477 ψήφους, έναντι του Γιώργου Ορφανού ο οποίος απέσπασε ποσοστό 14,56% με 17.968 ψήφους, δηλαδή 509 ψήφοι διαφορά

Εντός της επόμενης ώρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού για το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ορφανός αναμένεται επίσης να ξεκαθαρίζει και τα επόμενα βήματά του εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.