Skip to main content

Χωρίς Φορτούνη - Χριστοδουλόπουλο αλλά με Σα ο ΟΣΦΠ στην Τούμπα

Ο Π. Μαρτίνς υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Πορτογάλου κίπερ, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, στο ματς απέναντι στον Παναιτωλικό.

Την προετοιμασία τους για τον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

O Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την «ερυθρόλευκη» αποστολή από την οποία απουσιάζουν ο Κώστας Φορτούνης, παρά την απολογία προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που από ό,τι φαίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον υπολογίζει, οι τραυματίες Μπόμπι Αλέν-Καφού και ο Εμρέ Μορ που βρίσκεται στον πάγο.

Αντίθετα ο Ίβηρας κόουτς υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζοσέ Σα, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι κατά τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό ενώ συμπεριέλαβε στην 22άδα των Πειραιωτών τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες, Κωνσταντίνο Τζολάκη και Ηλία Καραργύρη για παν ενδεχόμενο.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού που πετά το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη απαρτίζουν οι:

Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βαλμπουενά.