Skip to main content

Χωρίς κάδους το κέντρο της Θεσσαλονίκης-Έκκληση Δήμου για τα σκουπίδια

Να μην κατεβάσουν σκουπίδια και ογκώδη καλεί ο Δ.Θεσσαλονίκης τους δημότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες, εξαιτίας των σημερινών συγκεντρώσεων

Έκκληση προς τους δημότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες, απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, να αποφύγουν στο μέτρο του δυνατού την εναπόθεση απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών και ογκωδών αντικειμένων στους κάδους του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης, ενόψει των εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν σήμερα για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ήδη, από χθες το βράδυ οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Καθαριότητας μάζεψαν τους κάδους απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης. Οι κάδοι απορριμμάτων θα επιστρέψουν εκ νέου στα σημεία τους μετά την ολοκλήρωση των πορειών.

«Η συνεργασία όλων των δημοτών και επαγγελματιών κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη ώστε να μην διαταραχθεί και κυρίως να μην επιβαρυνθεί η δημόσια υγεία και η ευταξία της πόλης, με την ανεξέλεγκτη συσσώρευση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, κυρίως από τις οδούς Αγγελάκη έως την Ίωνος Δραγούμη και Αγίου Δημητρίου έως τη Λεωφόρο Νίκης», αναφέρει ο δήμος.