Skip to main content

Χωρίς Κουτρουμπή και Μαρινάκη στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ

Το σημερινό πρόγραμμα για το συγκρότημα του Γ. Σίμου περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις με τελειώματα και στατικές φάσεις

Με προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ επί κρητικού εδάφους, για τον μεθαυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο Φελίπε Σοουζα ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Στην 20μελή αποστολή των «ασπρόμαυρων» που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Ουάιλι, Σακόρ, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Βαφέας, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Περδίκης και Νοικοκυράκης.

Σημειώνεται πως η τελευταία προπόνηση των «Ομιλητών» πριν τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 18:00, στη Θεσσαλονίκη.