Skip to main content

Χωρίς μάσκα ο Πολάκης έξω από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» (video)

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήγε για αυτοψία στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» και έβγαλε τη μάσκα του για να απευθύνει μήνυμα στον πρόεδρο της Βουλής.

Χωρίς μάσκα εμφανίστηκε έξω από ΜΕΘ του «Σωτηρία» ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, για το πόσες κλίνες ΜΕΘ διαθέτει το νοσοκομείο ο Παύλος Πολάκης αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο σημείο και να κάνει... αυτοψία στις ΜΕΘ.

«Κύριε Τασούλα για σας !!». έγραψε κάτω από το βίντεο ο Πολάκης και συνέχισε:

Ο,τι έγραψα ισχύει μέχρι κεραίας! Μίλησα με γιατρους (που ορισμένοι ήρθαν και χτες με μετακίνηση) και τα επιβεβαίωσαν !

ΥΓ .Ααα και να μην το ξεχάσω ,Κυριακο Μητσοτακη ΔΙΩΞΕ το διοικητή,όπως είπες το μεσημέρι,πως θα κάνεις αν λέει ψέμματα .ΛΕΕΙ!!", έγραψε στην ανάρτηση ο κ. Πολάκης.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγες μέρες μετά την ανάρτηση του κ. Πολάκη να συντρώγει με άλλα άτομα εν μέσω lockdown χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις, για το την οποία μάλιστα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

 


Υπουργείο Υγείας: Να ζητήσει συγγνώμη για το σόου χωρίς μάσκα σε ΜΕΘ

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας, αφού κάνει λόγο για ψέματα του κ. Πολάκη, τον καλεί να ζητήσει συγγνώμη.

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.

Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.

Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».