Skip to main content

Χωρίς Μάτος και Ζαμπά η αποστολή του ΠΑΟΚ για Μπενφίκα

κανονικά βρίσκεται στην αποστολή ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του, ενώ εκτός έμεινε και ο Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την σπουδαία αναμέτρηση με την Μπενφίκα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να εκδίδει την αποστολή του Δικεφάλου από την οποία εκτός έμειναν ο Λέο Μάτος και ο Λέο Ζαμπά.

Αντίθετα κανονικά βρίσκεται στην αποστολή ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του, ενώ εκτός έμεινε και ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, που έχει πραγματοποιήσει μόλις μια προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα».

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπενφίκα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (14.09). Μετά το φινάλε ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της Τούμπας περιέλαμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο τακτικό κομμάτι και ελέυθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν τα προγράμματά τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη Μπενφίκα, οι οποίοι είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.