Skip to main content

Χωρίς Μπίσεσβαρ αλλά με Στοχ ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με ΟΦΗ

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» πονάει στα πλευρά από τη σύγκρουση που είχε με τον Βασίλη Μπάρκα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή ρεβάνς κυπέλλου στην Τούμπα εναντίον του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως ο Γιόζιπ Μίσιτς έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι, αλλά είναι στην αποστολή σε αντίθεση με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο που προτιμήθηκε να μείνουν εκτός προκειμένου να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας πριν επανέλθουν στα γήπεδα μετά τους τραυματισμούς τους.

Εκτός είναι κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος πονούσε στα πλευρά από τη σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Ακπόμ.

Σημειώνεται πως σε αυτήν συμπεριλήφθηκε από τον Άμπελ Φερέιρα μετά από καιρό ο Μίροσλαβ Στοχ ενώ αντίθετα εκτός έμειναν για λόγους διαχείρισης οι Λέο Μάτος και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.