Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
x

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ σε περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αλλά και του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Προβλήματα υδροδότησης θα παρουσιαστούν από τα μεσάνυχτα έως και τις 7 το πρωί της Κυριακής σε περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, την Κυριακή 24 Μάιου 2020 από τις 0:00 έως τις 7:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής διαρροής σε δικλείδα Φ600 στην συμβολή των οδών Καπάτου με Λαγκαδά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αναγεννήσεως – Νέα Δυτική Είσοδος – Αγίας Παρασκευής – Ελ. Βενιζέλου – Μεγάλου Αλεξάνδρου – 28ης Οκτωβρίου – Κολωνιάρη – Μιχαήλ Καλού – Ν. Μοναστηρίου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης, καταλήγει η ΕΥΑΘ

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ