Skip to main content

Χωρίς νερό για έξι ώρες αύριο περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε οδούς στις περιοχές Χαριλάου και Πυλαιώτικα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο για έξι ώρες καταναλωτές της ΕΥΑΘ, λόγω εργασιών για την αποκατάσταση διαρροής αγωγού Φ250 mm στην οδό Νικόλαου Πλαστήρα 67 του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ250 mm στην οδό Νικόλαου Πλαστήρα 67 (Περιφερειακή Τάφρος), του δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Νικόλαου Πλαστήρα, Αναξίμανδρου, Γυμνασιάρχη Μυστακίδη και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς στις περιοχές Χαριλάου και Πυλαιώτικα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.