Skip to main content

Χωρίς Ολιβέιρα - Πέλκα για τον ημιτελικό με Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Ο Λημνιός ανεβάζει ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ ενώ ο Βέρνμπλουμ συνέχισε ειδικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία.

Tην προετοιμασία τους για τον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου εναντίον του Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η τελευταία πρόβα του «Δικεφάλου» ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Πρώτα προθέρμανση και παιχνίδια 5 Vs 2, στη συνέχεια μαθήματα τακτικής από τον προπονητή και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Δημήτρης Λημνιός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας αισθητά ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά πήγε στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ στη Νέα Μεσημβρία, όπου πραγματοποιεί ειδικό πρόγραμμα με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και τους φυσιοθεραπευτές. Εκτός μάχης είναι φυσικά και ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την «ασπρόμαυρη» αποστολή που απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάxoβ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαμπά, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.

Πέραν των τριών προαναφερθέντων παικτών που είναι τραυματίες, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» άφησε εκτός αποστολής τους Σέρτζιο Ολιβέιρα, Δημήτρη Πέλκα και Ροντρίγκο Ρέι.