Skip to main content

Αναβάλλεται η επίσκεψη Παυλόπουλου - Ιερώνυμου στον Λαγκαδά

Η επίσκεψη των δύο ανδρών στη Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος. Πότε θα γίνει η εκδήλωση των εγκαινίων.

Χωρίς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο θα πραγματοποιηθούν αύριο τα εγκαίνια του Πάρκου Ανακύκλωσης στο πρώην Στρατόπεδο Μπαρέτη στον δήμο Λαγκαδά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr, η επίσκεψη των δύο ανδρών στη Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε.

Όπως αναφέρει η Προεδρία, ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέβαλε την επίσκεψη του μετά την είδηση της αναβολής της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου για λόγους υγείας. Σύμφωνα με την Προεδρία, ο κ. Παυλόπουλος θα ερχόταν για να τιμήσει τον Αρχιεπίσκοπο.

Υπενθυμίζεται πως η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας είχε πυροδοτήσει αντιδράσεις, με τον Ιερό Λόχο να απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παρότι έως τώρα η επίσημη πληροφόρηση είναι ότι τα εγκαίνια του πάρκου θα πραγματοποιηθούν κανονικά αύριο, Σάββατο 2 Μαρτίου, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η εκδήλωση να αναβληθεί για άλλη ημέρα ή να αλλάξει ώρα.