Skip to main content

Χωρίς Πέλκα – Βιεϊρίνια στην αποστολή για ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός και ο αρχηγός του Δικεφάλου κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν θα είναι στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα για την αυριανή αναμέτρηση.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση εναντίον του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας πρόβας για τον «Δικέφαλο» περιελάμβανε αρκετά πράγματα. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ζέσταμα, στη συνέχεια κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, δουλειά στις στατικές φάσεις και για φινάλε δίτερμα αποφόρτισης.

Ο Άμπελ Φερέιρα θα έχει να αντιμετωπίσει δύο ακόμα προβλήματα, καθώς οι Δημήτρης Πέλκας και Αντρέ Βιεϊρίνια κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Χοσέ Κρέσπο, Λέο Ζαμπά, Ντούγκλας Αουγκούστο και Γιόζιπ Μίσιτς.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Ακπόμ, Σβιντέρσκι και Τζόλης.