Skip to main content

Χωρίς Πέλκα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ – Επέστρεψε ο Καρέλης (video)

Πέραν του διεθνή μεσοεπιθετικού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κάνιας ενώ αντίθετα ο Τόσκα ξεπέρασε την ίωση.

Χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Πέλκα θα αγωνιστεί αύριο ο ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΛ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, το χτύπημα που δέχθηκε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» στην ποδοκνημική κατά τη χθεσινή προπόνηση, του προκάλεσε αιμάτωμα και εξαιτίας του πρηξίματος και του πόνου δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Αλίν Τόσκα ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και γυμνάστηκε κανονικά.

Εκτός είναι κι ο τιμωρημένος Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Η «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς , Άκπομ και Καρέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμη ένα παιχνίδι έμειναν εκτός οι Γεβγέν Χατσερίδης, Στέλιος Μαλεζάς, Στέλιος Κίτσιου και Παναγιώτης Γλύκος ενώ επέστρεψε μετά από 45 ημέρες και το παιχνίδι με τη Βίντι στην Τούμπα ο Νίκος Καρέλης.