Skip to main content

Χωρίς Πιτίνο και με Καββαδά αντί Βασιλόπουλου το All Star Game

Ο Αμερικανός κόουτς του Παναθηναϊκού, που ήταν πρώτος στη σχετική ψηφοφορία των τεχνικών, θα μεταβεί στις ΗΠΑ λόγω σοβαρών οικογενειακών θεμάτων.

Χωρίς την παρουσία του Ρικ Πιτίνο θα διεξαχθεί το All Star Game στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (7-9/2) καθώς ο Αμερικανός κόουτς του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στις ΗΠΑ λόγω σοβαρών οικογενειακών θεμάτων.

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής των «πρασίνων» ήταν πρώτος στη σχετική ψηφοφορία μεταξύ των τεχνικών ενώ πλέον τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως απών από τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα είναι και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου και τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε ενημέρωσή του ο ΕΣΑΚΕ:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στις ομάδες του Κεντρικού Αγώνα Team Calathes – Team Maciulis, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (9/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια»:

* Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου θα αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.
Μετά την αντικατάσταση του Πιτίνο και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού για τους προπονητές, την Team Calathes θα καθοδηγήσουν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου και την Team Maciulis οι Μάκης Γιατράς του Προμηθέα, Βαγγέλης Ζιάγκος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

* Ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή παίρνει την θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου του Περιστερίου Winmasters στην Team Calathes».