Skip to main content

Χωρίς πολιτικούς αλλά με κάλπες η σημερινή Γενική Συνέλευση του ΣΒΕ

Χωρίς ανοιχτό μέρος, άρα και χωρίς την παρουσία πολιτικών προσώπων, αλλά με εκλογές νέου ΔΣ, πραγματοποιείται σήμερα η συνέλευση του ΣΒΕ.

Χωρίς ανοιχτό μέρος, άρα και χωρίς την παρουσία πολιτικών προσώπων, αλλά με εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται σήμερα στις 4.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Porto Palace, η φετινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΒΕ Θάνο Σαββάκη ο Σύνδεσμος που συνήθως φιλοξενεί στις γενικές του συνελεύσεις τον εκάστοτε πρωθυπουργό και τον εκάστοτε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν ήθελε φέτος να ρισκάρει την απουσία ενός από τους δύο, λόγω της προεκλογικής περιόδου. Οπότε επελέγη να γίνουν απλώς οι εσωτερικές διαδικασίες.

Στο μεταξύ στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν σήμερα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, αν και πάντα η κάλπη είναι… κάλπη. Κατά πάσα πιθανότητα από το συσχετισμό που θα προκύψει πρόεδρος θα αναδειχθεί για μία ακόμη –τριετή αυτή τη φορά θητεία- ο Θ. Σαββάκης, ο οποίος θα ηγηθεί του ΣΒΕ στα πρώτα του βήματα ως επίσημος κοινωνικός εταίρος.