Skip to main content

Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία σε Κ. Μακεδονία και Δ. Ελλάδα

Στην Κεντρική Μακεδονία, η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στους συνολικά 26 δήμους, όπου ο δήμαρχος εκλέγεται στον β’ γύρο.

Χωρίς προβλήματα εξελίσσονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία και τη Δυτική Ελλάδα.

Οι κάλπες «άνοιξαν» κανονικά στις 7.00 το πρωί, προκειμένου οι ψηφοφόροι να εκλέξουν τους αιρετούς αντιπροσώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία, η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στους 26 δήμους, όπου ο δήμαρχος εκλέγεται στον β’ γύρο.

Υπενθυμίζεται ότι σε 12 δήμους, το αποτέλεσμα κρίθηκε στον α’ γύρο των εκλογών. Το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια, η οποία παρέμεινε στα «χέρια» του κ. Τζιτζικώστα.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν δήμαρχο σε Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Παύλο Μελά, Εύοσμο-Κορδελιό, Δέλτα, Χαλκηδόνα, Λαγκαδά, Θερμαϊκό και Ωραιόκαστρο.

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία και στη Δυτική Ελλάδα, όπου οι εκλογές αφορούν τόσο την Περιφέρεια όσο και 16 δήμους.

Πρόκειται για τους δήμους Πατρεών, Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας, Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ήλιδας, Ανδρίτσαινας-Κρεστενών, Πηνειού, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, Ακτίου-Βόνιτσας, Αμφιλοχίας και Ξηρομέρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκλογικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας, οι κάλπες «στήθηκαν» με μικρή καθυστέρηση, λόγω αργοπορίας του δικαστικού αντιπροσώπου.