Skip to main content

Χωρίς ρεύμα και νερό περιοχές του Έβρου για δεύτερη ημέρα

Τα σοβαρότερα προβλήματα καταγράφονται σε χωριά του Σουφλίου και της Ορεστιάδας που παραμένουν χωρίς ρεύμα - Προβλήματα και με το νερό

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μένουν χωρίς ρεύμα και νερό αρκετά χωριά στους δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας στον Έβρο.

Τα σοβαρότερα προβλήματα καταγράφονται σε χωριά του Σουφλίου και της Ορεστιάδας που παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό, αφού από τους ανέμους που συνόδευαν το χιόνι, έπεσαν πολλά καλώδια αλλά και κολώνες της ΔΕΗ με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Η έλλειψη ρεύματος επηρεάζει και την κατάσταση με το νερό, αφού σε περιοχές που υπάρχουν αντλιοστάσια για την ύδρευση τόσο χωριών όσο και των πόλεων, που δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ρεύμα όπως στην πόλη του Διδυμοτείχου που τα προβλήματα με την έλλειψη νερού παραμένουν και εκεί για δεύτερη ημέρα.

Στον δήμο Σουφλίου τα χωριά Αγριάνη, Πρωτοκκλήσι, Κυριακή, Μαυροκκλήσι, Κόρυμβος, Μικρό και Μεγάλο Δέρειο, δεν έχουν ηλεκτρικό και νερό, μιάς, όπως αναφέρει το evros-news.gr, μόνο δυο συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις πολλές βλάβες. Επίσης, η γεώτρηση της Ιτέας υπέστη ζημιές και τα χωριά της περιοχής Τυχερού που υδρεύονται από εκεί δεν έχουν και αυτά νερό.

*φωτογραφεία αρχείου