Skip to main content

Χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων δύο δήμων την Κυριακή

Χωρίς ρεύμα θα βρίσκονται οι καταναλωτές σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων Μενεμένης αλλά και Λαγκαδά - Δείτε τις ώρες.

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αρχικά, χωρίς ρεύμα θα είναι οι καταναλωτές από τις 8:00 μέχρι και τις 14:00 στον δήμο Θεσσαλονίκης. Η διακοπή περιλαμβάνει τους δρόμους Αγίων Πάντων, Κόντσε, Χρυσολώρα, Μηνιάτη, Βερατίου, Χατζητζίρου και Ρεγκούκου.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν και οι κάτοικοι στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, και συγκεκριμένα, αφορά την περιοχή στον κόμβο του Δενδροποτάμου προς Καλοχώρι με το παλιό εργοστάσιο Χατζοπούλου ΑΕ, αποθήκες καυσίμου 873- στρατόπεδο Τσιγαρίδας, ΟΑΘ, αντλιοστάσιο 3 και το αντλιοστάσιο ΔΕΚΕ.

Τέλος, χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι κάτοικοι του δήμου Λαγκαδά. Στη διακοπή περιλαμβάνονται όλη η δημοτική ενότητα Γερακαρού, Φατσαλίδικα, Μάρμαρα Δημητρακούδη, όλη η Σαρακηνά, Άγιος Χαράλαμπος, Ζαγκλιβέρι, Αδάμ και ο οικισμός πλατεία με όλα τα αρδευτικά, αντλιοστάσια, επιχειρήσεις κ.λ.π. της άνω περιοχής.