Skip to main content

Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές στους δήμους Θεσσαλονίκης και Χαλκηδόνος

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν για αρκετές ώρες σήμερα νοικοκυριά και καταστήματα στους δήμους Θεσσαλονίκης και Χαλκηδόνος. Δείτε αναλυτικά.

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και Χαλκηδόνος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 οι καταναλωτές του δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών Επιδαύρου, Τσάμη, Στρατήγη, Πανταζίδου, Τσελεπή, Παυσιλύπου.

Στον ίδιο δήμο, από τις 8:00 έως τις 14:00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Γκράτσιου, Κασσάνδρου (από Δημ. Πολιορκητού έως Μακ. Αμύνης), Δημ. Πολιορκητού (από Κασσάνδρου έως Γράτσιου), Βαρβάκη.

Επίσης, από τις 8:00 μέχρι τις 15:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές που βρίσκονται βόρεια των Κουφαλιών προς Άθυρα, όλα τα αρδευτικά, το βουστάσιο Γκορτζίλα, το ποιμνιοστάσιο Χαντζαρλή, Μπολερίδης και φ/β Λαζόπουλος στον δήμο Χαλκηδόνος.

Τέλος, από τις 11:00 έως τις 13:30 θα μείνουν χωρίς ρεύμα οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών Απόλλωνος, Ναυπλίου, Καισαρείας, Αμμοχώστου, Βοσπόρου, Λάρνακος στον δήμο Θεσσαλονίκης.