Σάββατο 4 Απριλίου 2020
x

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ταλαιπωρία αύριο, Κυριακή, για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν αύριο, Κυριακή, περιοχές στους δήμους Θεσσαλονίκης και Δέλτα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Χωρίς ρεύμα θα μείνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 8:00 μέχρι τις 13:00. Η διακοπή θα σημειωθεί στο τετράγωνο των δρόμων, Βογατσικού – Λεωφ . Νίκης - Προξ. Κορομηλά - Λασσάνη - Μητροπόλεως - Χρ. Σμύρνης και Μητρ. Ιωσήφ.

Επίσης διακοπή θα υπάρξει από τις 8:00 έως τις 13:00 στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Αισώπου, Προμηθέως, Ταντάλου και Μοναστηρίου από Καλού έως Προμηθέως.

Στον δήμο Δέλτα, δεν θα έχει ρεύμα από τις 8:00 έως τις 10:00 η περιοχή πάνω από τις γραμμές ΟΣΕ βορεινή πλευρά της ΒΙ.ΠΕ.Θ. οι Προκογλου, Δερμανης, Χ’αυγουστης, Γκουλετσος, Αφοι Ροιδη, Τουλκιαριδης, Μπιτοπουλου, Σαλτιελ, Βορρας ΑΕ, αποθήκες ΔΕΗ, σταθμός ΟΣΕ, αμαξας & αποθήκες ξυλείας.

Από τις 8:00 μέχρι τις 15:00 θα διακοπεί η ηλεκτροδότησης στην περιοχή πάνω από τις γραμμές ΟΣΕ βορεινή πλευρά της ΒΙ.ΠΕ.Θ. οι Παπανικολάου, syn plast ae, trias eco, nordeco ae & Μανδρουκας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ