Skip to main content

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν τέσσερις περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Διακοπές ηλεκτροδότησης σήμερα το πρωί σε τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις ώρες από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα καταναλωτές στον Άγιο Παύλο, στο δήμο Θεσσαλονίκης, στις Συκιές και στην Πυλαία, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Από τις 8:00 έως τις 11:00 διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί στον Άγιο Παύλο και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Επταπυργίου (από Σπάρτης ως Κρήτης), Μιαούλη, Ανθέων, Δράμας, Καραισκάκη, Λεχόβου, Οικονόμου, Διάκου Αθ, . Ηπείρου.

Την ίδια ώρα δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές στο δήμο Θεσσαλονίκης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Επταπυργίου (από Σπάρτης ως Κρήτης), Μιαούλη, Ανθέων, Δράμας, Καραισκάκη, Λεχοβου, Οικονόμου, Διάκου Αθ., Ηπείρου.

Διακοπή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 11:00 θα σημειωθεί και στις Συκιές στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Επταπυργίου(από Σπάρτης ως Κρήτης), Μιαούλη, Ανθέων, Δράμας, Καραϊσκάκη, Λεχοβου, Οικονόμου, Διάκου Αθ., Ηπείρου.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 έως τις 2:00 νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Πυλαία στην περιοχή των οδών Δανάης, Λαέρτου, Εταιρεία Σπαστικών κ.λ.π.