Skip to main content

Χωρίς ρεύμα την Κυριακή περιοχές σε έξι δήμους της Θεσσαλονίκης

Καταναλωτές που βρίσκονται σε έξι διαφορετικούς δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος θα μείνουν την Κυριακή χωρίς ρεύμα.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν αύριο Κυριακή καταναλωτές σε έξι δήμους της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 στην περιοχή των Συκεών τμήματα των Οδών Κομνηνών, Ελευσίνος, Παπαφλέσσα, Πόντου, Καλπακίου, Επταπυργίου, Σαλαμίνος και Μεγάρων.

Ακόμα, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και συγκεκριμένα στην κοινότητα Εξοχής και το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Κατά τις ίδιες ώρες δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές στις οδούς Ερμού, Βενιζέλου, Σπανδωνή και Δραγούμη στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Από τις 8:00 μέχρι τις 11:30 θα υπάρχρι διακοπή στον δήμο Χαλκηδόνος και ειδικότερα στην περιοχή Γέφυρας οι αποθήκες Lidl, το αντλιοστάσιο ΕΥΑΘ Φ80 και το αρδευτικό Κουκουμπανα.

Επίσης από τις 8:00 μέχρι τις 14:30 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και που βρίσκονται στην περιοχή Δενδροποτάμου-Λαχαναγορά, Μπαλή-Πρέβεζα, ΜΕΒΓΑΛ, ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ΛΑΣΚΟΥ, SUGARTIA ΕΠΕ, Μπίλη-Κασμηρίδη και μέρους του οικισμού Δενδροποτάμου.

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8:30 μέχρι τις 11:30 και στον δήμο Θερμαϊκού και ειδικότερα στους δρόμους Κιλελέρ, Έλλης, Λυκούργου και Θερμαϊκού στην Περαία.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 9:00 μέχρι τις 19:00 οι καταναλωτές στην κοινότητα Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Η διακοπή αφορά την περιοχή του Lidl και του ΔΕΛΑΣΑΛ στις οδούς Αγίας Τριάδος, Αναπαύσεως, Λεωφόρο Παπανικολάου, Αγίας Σοφίας, Παπάφη, Τοσίτσα κτλ

Τέλος, από τις 11:00 μέχρι τις 13:30 θα σημειωθεί διακοπή στον δήμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις οδούς ΚρυστάλλΗ. Αφεντούλη, Συγγρού, Πτολεμαίων, Φιλίππου, Πλατεία Αντιγονιδών κτλ.