Skip to main content

Χωρίς ρεύμα την Κυριακή καταναλωτές πέντε δήμων της Θεσσαλονίκης

Μεγάλη ταλαιπωρία αύριο Κυριακή για καταναλωτές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης καθώς θα σημειωθούν διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν αύριο Κυριακή καταναλωτές σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8:00 μέχρι τις 10:30 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των οδών Φιλίππου, Αχειροποιήτου, Κοζάνης, Συντ. Αβδελλά, Ιασωνίδου και Χριστοπούλου.

Ακόμα, από τις 8:00 έως τη 1:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές του δήμου Χαλκηδόνος και ειδικότερα στην περιοχή βγαίνοντας από Χαλκηδόνα στον δρόμο Ν.ΖΩΗ οι ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ, ΠΑΤΑΚΑΣ, ΑΦΟΙ ΜΗΤΑΚΟΥ, ΙΤΣΟΥ, ΕΥΡΟΦΟΥΝΤ ΑΕ, ΜΙΣΚΑΚΗ, ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΕΛΛΗΝ.ΕΤ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΑΛΙΜΑΤΗΡΗ, VODAFONE, ΝΑΣΙΟΥΛΑ, ΟΥΘ Φ - 58Α ΤΑ Φ/Β ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΚ.Α.Ε, ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ.

Παράλληλα, από τις 8:00 μέχρι τη 1:30 θα σημειωθεί διακοπή στον δήμο Θεσσαλονίκης στην περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας και της αγοράς Βαρδαρίου και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Λαγκαδά, Τερτσέτη, Πολυζωίδη, Ειρήνης, Παπαρρηγοπούλου, Μαβίλη και Πηνειού.

Από τις 8:00 μέχρι 2:30 στον δήμο Δέλτα στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. δεν θα έχουν ρεύμα τα εργοστάσια ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, GILDA, ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, ΜΕΓΚΛΑΣ, ΚΡΑΛΛΗΣ, PEPSI CO, HELLENIC CATERING & ΜΩΡΑΙΤΙΔΗΣ.

Ακόμα, από τις 8:00 μέχρι τις 2:30 στιν δήμο Θέρμης δεν θα εχουν ρεύμα οι καταναλωτές στις δημοτικές ενότητες Σουρωτής, Αγίου Αντωνίου και Μονοπηγάδου συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών ΕΡΓ. ΣΟΥΡΩΤΗΣ, Ι.Μ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, όλων των Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ και Αρδευτικών που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Τέλος χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 10:30 μέχρι τις 12:30 οι καταναλωτές των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς που βρίσκονται μεταξύ των οδών Μεταμορφώσεως, Τραπεζούντος, Βαζελώνος και Αργυρουπόλεως.