Κυριακή 24 Μαρτίου 2019
x

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Σε ποιές περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και Ωραιοκάστρου θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται από το πρωί στους δήμους Θεσσαλονίκης και Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, καταναλωτές θα μείνουν χωρίς ρεύμα από τις 08:00 έως τις 14:30 οι καταναλωτές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις οδούς Τύπου, Φράγκων ( από Λ. Σοφού εως Β. Ουγκώ ) και Βεροίας.

Στο Ωραιόκαστρο δεν θα έχει ρεύμα από τις 08:00 έως τις 11:00 στην περιοχή μεταξύ των οδών Κομνηνών (από Υψηλάντου έως Λ. δημοκρατίας), Υψηλάντη, Αργυρουπόλεως, Χρ. Σμύρνης, Χαραβας, Σταυριωτων, Βας. Κων/νου, Τραπεζούντος, Καβασιτου, Μ. Αλεξάνδρου, Ανεξαρτησίας, Λ. Βύρωνος, Ελαιώνων, Οδ. Ελύτη & Λ. Δημοκρατίας με Βασ. Γεωργίου, στο Ωραιόκαστρο.

Από τις 11:00 έως τις 14:00  σε όλο τον οικισμό του Παλαιοκάστρου καθώς και οι δρόμοι Μακ. Αγώνα, Αμπελώνων, Νιγρίτας, Εξοχής, Αλκιονίδος & Αεροδρομίου τα εργοστάσια Μπακλατζη, Παυλοπουλος, Τατσιδης, Λεοντιδης, Ματακος, Γεωργιαδης, Χολετζιδης, Βασιλειαδης, Σεφερογλου, Κιτσιος τα πτηνοτροφεία Κουντη, Μπελλη φ/β Αιβαζιδης αντλιοστάσιο Παιδουπολεως Αγιος Δημήτριος και αντλιοστάσια Ωραιοκάστρου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ